Col·labora amb COcoGAT

Aprenent a compartir l’espai

entre tots! Els gats!

Fes-te soci omplint aquest formulari online!

També pots imprimir el formulari que hi ha a continuació i entregar-lo a un dels centres col·laboradors del projecte.
  • Per fer una donació a COcoGat, pots fer un ingrés o transferència al compte que es mostra a continuació. Moltes gràcies per la teva col·laboració!

ES53 0081 0274 1400 0118 0228

  • També pots col·laborar a través de TEAMING

>>>TEAMING COCOGAT – Col·labora aportant 1 € al mes<<<

FORMULARI COCOGAT copia

També ens pots ajudar…

APORTA INFORMACIÓ

Saps d’algú que cuidi alguna colònia, o coneixes colònies que malviuen i proliferen a prop teu? Fes-nos-ho saber al nostre mail: info@cocogat.org. Amb tota la informació que rebem elaborem un pla d’acció per actuar en les colònies més urgents.

Necessitem contactar amb els cuidadors de dites colònies per treballar conjuntament, ja que s’han de sincronitzar els horaris d’alimentació amb les captures, que és la part més complicada de les actuacions.

ACULL, APADRINA, ADOPTA

Els cadells que recuperem del carrer i els adults socialitzats són acollits per l’APAP (Associació Protectora d’Animals i Plantes de Tossa). Pots ser casa d’acollida temporal tant d’aquest gats com d’altres animals que hi ha a l’APAP mentre no trobem un adoptant definitiu. Això permet tenir animals més sociables i adaptats a conviure amb les persones i permet a l’APAP disposar de més espai i més recursos pels animals més crítics.

També pots apadrinar algun gos o gat que necessiti tractaments de llarga duració o cirurgies per mantenir un bon estat de salut.

POSA UNA GUARDIOLA

Si tens un comerç o treballes en algun lloc de cara al públic et podem proporcianar una guardiola, tríptics i pòsters informatius de COcoGaT. A canvi, publicarem el teu logo amb informació del teu negoci a la nostra web, també posarem links a les webs dels nostres col.laboradors.